Attraktionslagen

Det vi sänder ut är det vi får tillbaka

Jag skrev i ett tidigare inlägg om vikten av att styra sina tankar och fokusera på det man vill ha istället för att det man inte vill ha, eftersom tankar och känslor är skapande. Skapandet av vår värld börjar nämligen med våra tankar och känslor, så vill vi ändra vår värld eller vårt liv behöver vi börja med att ändra våra tankar och känslor. Nu kan vi inte påverka allt som händer oss här i livet och vi kommer att känna negativa känslor emellanåt när tragiska händelser inträffar, men genom att välja de känslor vi vill ha mer av, så ofta det går kommer vi att få den värld vi vill ha. De känslor vi sänder ut är nämligen de vi får tillbaka, oavsett om vi gör det medvetet eller inte, universum fungerar precis som en boomerang. Ju mer vi sänder ut av en viss känsla desto mer får vi tillbaka av den. Vill vi har mer kärlek i livet och i världen behöver vi se till att sända ut mer kärlek, vill vi har mer att vara tacksamma för behöver vi sända ut mer tacksamhet osv.

Ett sätt som har fungerat för mig för att känna mer tacksamhet är att i slutet på varje dag räkna upp ett antal saker som jag är tacksam för. Det kan vara saker som har gått bra, problem som löst sig, möten med personer, upplevelser, omgivningen, min hälsa eller att jag har tak över huvudet och mat på bordet. Det är bara ens fantasi som sätter gränserna. För att starta dagen med tacksamhet brukar jag känna tacksamhet över att jag fått vakna upp till en ny dag. När det gäller att få in mer kärlek i livet är ett bra sätt att känna mer kärlek till sig själv, men det tänkte jag inte gå in på mer i detta inlägg, jag har skrivit lite om det här.

You May Also Like