Välkommen till min sida, det är jag som är Emelie Ovenholm. Efter att ha haft några olika kontorsjobb har jag nu startat eget inom healing och fotografi. Jag tror på människan och att vi alla har förmågan att skapa våra egna liv precis som vi vill och att våra kroppar har förmågan att läka sig själva. Jag älskar också att skapa och att göra människor glada genom att fånga det vackra och färgglada på bild.

Fotografi

Fotografin har funnits med mig till och från genom större delen av mitt vuxna liv, men det var först i slutet av sommaren 2021 då jag insåg hur mycket foton jag tagit med min mobil under hela våren, som jag bestämde mig för att köpa en kamera och verkligen satsa på det. Jag insåg att jag älskar att skapa och att beröra människor ända in i själen med det jag skapat. Moder jord är vacker och det vill jag visa med mina bilder. Jag älskar att skapa med färg och fotograferar det som faller mig in, men oftast är naturen med på något sätt i mina foton, även om jag gillar att fotografera stadslivet också.

Healing

Min healingresa började egentligen redan 2016 med att jag ( efter att ha drabbats av några motgångar i livet ) bestämde mig för att ta tag i alla delar av mitt liv. Jag bestämde mig för att jag ska göra allt som står i min makt för att må bra. Det började med att jag gick på ett antal föreläsningar om självutveckling och läste böcker i samma ämne. Sedan fortsatte det med meditation också kom jag så småningom in på att läka mig själv. Allt detta ledde till att jag kom in på Emotion Code och efter att ha läst ut boken, Emotionskoden ( The Emotion Code ) och börjat läka mig själv med Emotion Code / Body Code insåg jag att jag även ville hjälpa andra att må bättre och certifierade mig därför inom Emotion Code. Sommaren 2022 var jag klar med certifieringen och eftersom jag kände att jag ville fortsätta att utbilda mig inom healing, började jag en kurs i Sound Healing, som jag alltid har känt en dragning till sedan jag först hörde talas om. Tanken är att jag inom en snar framtid ska erbjuda healande Sound Baths i någon form. Min healing resa fortsatte sedan med att jag började att lära mig att lägga tarot och nu har jag kommit så långt att jag erbjuder tarotläggningar i min butik på denna sida.