Energihealing utgår från att allt är energi och energi vibrerar med olika frekvens. Våra kroppar, våra känslor och tankar, allt som är omkring oss och allt som händer är energi som vibrerar med olika frekvenser. När det händer något sänder dels själva händelsen ut energi, dels reagerar vi på det och sänder då ut energi i form av känslor. All energi behöver tas hand om av kroppen, annars fastnar den i kroppen och bildar blockeringar. Är det något positivt som händer är energin från händelsen positiv och vibrerar med en hög frekvens, vilket gör att kroppen lättare kan ta hand om den, är den däremot negativ så vibrerar den med en lägre frekvens och det blir jobbigare för kroppen att bearbeta den. Då man är med om något negativt, som t.ex. trauman eller andra för kroppen stressiga situationer, händer det att det blir för mycket att ta hand om för kroppen, den orkar helt enkelt inte processa all negativ energi på en gång, så därför bildas det energiblockeringar i form av obearbetad energi. Det kan också vara att det händer väldigt mycket på en gång i livet och att kroppen inte därför orkar bearbeta allt på en gång. Energiblockeringar som sitter i kroppen stör kroppen och skapar olika typer av fysiska och psykiska obehag. De kan också ge oss problem i form att vi får svårare att nå våra mål och uppfylla våra drömmar, begränsa oss samt få oss i emotionell obalans.

Energihealing går ut på att ta frigöra energiblockeringar från kroppen för att må bättre, stärka sig själv och uppfylla sina drömmar lättare. Jag använder mig framförallt av Emotion Code och Light language i mina behandlingar.

Emotion Code är en behandlingsform där man avlägsnar energiblockeringar i form av instängda emotioner, dvs. emotionellt bagage. Metoden har skapats av Dr Bradley Nelson och finns beskriven i boken Emotionskoden ( The Emotion Code ).

Light Language är ett universellt och multidimensionellt språk som kanaliseras från högre dimensioner. Det är själens språk och kan därför inte förstås som andra språk, det går istället direkt in i kroppen och arbetar på cellnivå. Språket är uppbyggt av flera lager av ljuskoder som går in i vårt energifält och bl.a. kan balansera och aktivera energier, samt lösa upp olika typer av energiblockeringar. Det kommer till uttryck genom olika ljud, toner, ord, hand- och kroppsrörelser samt i skrift. Språket går över tid och rum och kan kanaliseras från exempelvis änglar, galaktiker, samt från äldre samhällen som Egypten, Lemurien och Atlantis.

Light Language används som ett healingspråk och även detta hjälper dig att må bättre, öka dina möjligheter att få livet dit du vill, samt att stärka dig själv.

Förutom energiblockeringar kan man även ha implantat och eller demoner som andra onda entiteter har satt på en. Även dessa kan göra att man upplever psykiska och fysiska obehag, samt får svårare att komma dit man vill. Dessa går också att ta bort, vilket jag också gör i mina behandlingar. Genom att ta bort dessa kan man också må bättre fysiskt och psykiskt, samt få det lite lättare i livet.

Energihealing fungerar lika bra på djur som på människor.

Om du vill veta hur en behandling går till, klicka här.

Alla behandlingar köps via min butik här på hemsidan, klicka på knappen nedan, så kommer du dit. Det finns ingen tidsbokning utan jag utför behandlingarna allt eftersom de köps. Innan jag påbörjar en behandling kollar jag med mina guider ärkeänglarna som jag samarbetar med att det är ok med ditt högre jag och dina guider att påbörja en behandling just då. Det finns alltså ingen risk att jag startar en behandling när det inte passar dig.

Har du några frågor är du välkommen att mejla mig på: healing@lightworkbyovenholm.se