Jag kombinerar Emotion Code med Light Language i mina behandlingar, utifrån vad jag får till mig passar dig bäst. Behandlingarna sker helt på distans, så vi har ingen kontakt under själva sessionen, men du får ett e-mejl efter sessionen med vilka energiblockeringar och/eller demoner och implantat jag frigjort, samt vilka ljuskoder jag har kanaliserat. Distansbehandling är möjligt, eftersom vi alla är ihopkopplade energimässigt i ett fält, så under en behandling kopplar jag upp mig mot detta fält och får kontakt med ditt undermedvetna. Även om du inte själv är medveten om vilka instängda emotioner, energiblockeringar, implantat, demoner eller andra obalanser som finns i kroppen och vilka problem dessa orsakar, vet ditt undermedvetna om det. Genom att ställa frågor till ditt undermedvetna tar jag reda på vad som som orsakar ditt problem och frigör det sedan genom intention. Jag använder oftast en pendel som stöd när jag tar reda på vad som orsakar ditt problem. När det gäller Light Language kanaliserar jag det från högre dimensioner och då vet den som jag kanaliserar det ifrån vilka ljuskoder som kan hjälpa just dig.

Oftast känns det inget alls under en behandling, men det händer att det känns som något löses upp i kroppen, den känslan brukar dock upplevas som ganska behaglig. Det händer också att det pirrar i kroppen eller liknande, vilket också är helt normalt. Efter en session kan man känna sig lite trött och/eller emotionell, eftersom kroppen håller på att ta hand om det som frigjorts.

Alla behandlingar köps via min butik här på hemsidan, klicka på knappen nedan, så kommer du dit. Det finns ingen tidsbokning utan jag utför behandlingarna allt eftersom de köps. Innan jag påbörjar en behandling kollar jag med mina guider ärkeänglarna som jag samarbetar med att det är ok med ditt högre jag och dina guider att påbörja en behandling just då. Det finns alltså ingen risk att jag startar en behandling när det inte passar dig.

Om du har några frågor är du välkommen att mejla mig på: healing@lightworkbyovenholm.se